onsdag 28 september 2011

Kaffe, näktergalar och blomkål - en solig socialistisk blogg





Tror jag är driven av solceller! När solen försvinner slocknar jag, när solen skiner får jag energi igen!
Solkraft - ja tack!

Sol och lantluft renar själen! Och det var riktigt skönt att komma till jobbet efter att ha sovit gott på bussen! Började arbetsdagen med en kaffe ute i det gröna! Och himlen var verkligen lika blå som kaffemuggen! Att sitta ute och frossa på äggakaka och stekt fläsk med ett berg av lingon till andra fikan var inte alls fel! I synnerhet inte som jag var tvungen att skynda till ett möte så fort jag kom hem till Kristianstad utan att hinna äta innan!

Min inventering av böckerna i arbetarbiblioteksmuseet avbröts av att vi satte upp en Hjalmar Gullberg-utställning i samma rum! Vilket ökade mysfaktorn rejält! Bland annat ett stort träd (dock platt) med en näktergal efter Gullbergs dikt Till en näktergal i Malmö!

Hur var mötet då? Bara bra! Härligt att byta en socialistiskt präglad miljö (läs: jobbet) mot en annan! Kul att börja känna mina nya kamrater lite! Det blev inte sämre av att det serverades rå blomkål med ost (testa!) och vispgrädde till kaffet! Vänsterpartiet i Kristianstad är fan bäst! LCHF-fraktionen!

(Och kom ihåg: där Martin Lund befinner sig är himlen alltid blå!)

Inga kommentarer: