fredag 31 december 2010

WEE HEAVY!!!!! Gott Nytt År!!!!!




Nyårsafton var det någon som sa. Själv är jag trött och vill gå i ide. Men det är ingen idé.

Försöker piggna till med starkt svart kaffe i muggen och Stockholms Negrer på vinylspelaren. Börjar redan hjälpa lite. Trots att de sjunger Ät skit!

Ett år har 365 dygn. Ett dygn har 86.400 sekunder. Såldes har ett år 315.360.000 sekunder. Många sekunder blir det. Ändå går varje år så snabbt. Kan man njuta av varje sekund av året så är det faktiskt en jävligt häftig grej. Räcker att man surar typ 5 minuter. Alltså 360 sekunder. Och 360 sura sekunder är en lång tid.

Vi har redan klart för oss hur kvällen ska bli. Vi ska iväg till systemet och köpa ut vårat viiiin! sjunger Stockholms Negrer nu. Vi ska supa tills vi sprängs! Lite drastiskt kanske. Men till systemet ska jag. Fast de har säkert stängt. Äh, jag har ju min julklapps-Amadeus från Steve. Och Linn har en magnumbutelj skumpa!

Blir mycket åt oss dessutom. Snackade med henne nyss. Det var menat att ha en liten nätt tillställning (less is cozy) i Gunnesbo, men nu har det blitt mer manfall. Så vi får väl gå som Grevinnan & Betjänten och skåla för avfällingarna. Kan bli riktigt kul det här! Som Stockholms Negrer sjunger just nu: No brain no pain - makes you feel sane! Om vi korkar upp bubbeldrickan på Stortorget i Malmö eller på fältet i Gunnesbo lämnar vi åt ödet! Kul ska det bli! Räkmacka som förrätt och ugnsstekt lax som efterrätt! Festligt värre!

Plötsligt är man betydligt piggare! Och det beror nog inte bara på koffein och punk!

2010 var ett underbart år ändå! Och det är inte som jag smörar! Många hjältar föll (lär nog hinna med ännu en skvätt tårar för Ronnie James Dio innan året är slut om några timmar)! Våren var skit! Men sommaren var härlig! För att inte tala om vintrarna (hanns ju med två verkligt vackra vargavintrar)! Mången fantastisk konsert, festival och hårdrockkryssning! T.o.m. lite jobb ibland! Två roliga jobb t.o.m.! Men måtta får det vara, muahaha!

SKÅL!!! för Antiarbetslinjen! Och för ett Gott Nytt År i ett mörkblått och bajsbrunt Sverige som nu är vackert vitt!

Och glöm inte det där med sekunderna, va!!! ;-P

\m/ WEE HEAVY!!!! \m/

Inga kommentarer: