onsdag 15 december 2010

Mårran-stund har guld i mund


Brrr.... vinterkylan biter i kinden efter bastu och bad. Då passar det med varmt kaffe från Mårran-muggen. Tills magen börjar morra. Då får jag byta över till té med honung!

Bastade med Lolla ikväll. Det blev som alltid mycket snack om politik, myndigheter, musik och festivaler. Och brudar. Han är sugen på Wacken i sommar och har börjat på Richard Wilkinsons och Kate Picketts Jämlikhetsanden. Därför är mer jämlika samhällen nästan alltid bättre samhällen där det argumenteras (och bevisas) vetenskapligt att klassklyftor skapar ohälsa. Som vi ju redan vet. Alltså inte bara tycker. Som Lolla sa. Själv är jag mer sugen på Metaltown. Och Jämlikhetsanden.

Nu blir det sista ärtsoppan från igår och film: Green Zone. Tror att den kan vara bra. I så fall kommer jag tillbaka och kommenterar. Okej?

Inatt lär det bli kallt! Kan ni höra Mårran i fjärran?

Edit: Vi diskuterade Motörhead på badet ikväll och om de skulle komma till Sweden Rock och Wacken! Nu har de blitt klara för Wacken! Kom igen med de hårda julklapparna nu, SRF! Som man vet vad som finns i!

Inga kommentarer: