onsdag 29 december 2010

Hej Du! - en hälsning från Mellanmjölkens Land

Hej Du! Pssst! Vet Du om en sak?

Inatt när Du sov kom den svarta fén och svingade sitt svarta spö över vår vackra Sörgårdsidyll. Det präktiga Svea Rike med sin sociala välfärd och fredsmäklarengagemang som hela världen alltid sett upp till blev som alla andra.

Nu är Svedala helt plötsligt ett två tredjedelssamhälle där de rika blir rikare och lever lyx med kaviar, champagne och limousine. Inte för att det är gott utan för att de kan. Där arbetslösheten ligger kring 20% och inte är tillfällig. Där gamla och cancersjuka tvingas till arbete. Där arbetsgivare får betalt för att utnyttja arbetslös slavarbetskraft.

Där det helt plötsligt är normalt med förut skambelagda socialbidrag. Där det helt plötsligt finns tiggare. Där ungdomar, svartskallar och tattare helt plötsligt går med reklamskylt utanför krämarnas butiker i bitterkylan.

Hur kunde det bli så här? Hur kunde den svarta fén slinka in genom fönstret när vi sov?

Det skedde smygvägen. Som en nattfjäril. Det mal och det mal och det mal. Och malen kom ut ur garderoben.

Mer pengar i plånboken vill vi alla ha. Tidigare fick man det genom lönehöjningar i förhandlingarna. Den tanken är död. Trots företagens rekordvinster. Man ska vara glad om man överhuvudtaget har ett jobb. Individuella avtal, lärlingslöner, permiteringslöner med 20% mindre i plånkan, bemanningsföretag vars bemanning inte vet var de hör hemma...

Idag får man mer i börsen genom skattesänkningar. Det är så det går till. Ett tankeskifte har skett. Ju mer man tjänar, desto mindre ska man skatta. Och finansiera parasiter.

Pssst Du! Förresten! Vet Du att Sverige befinner sig i krig? Med allt som krig för med sig i form av förstörelse och människoslakt? Det slår tillbaka. Och kallas terrorism.

I Terrorismens Tidevarv måste vi kringgå medborgarnas personliga integritet och rättssäkerheten. Läsa brev (som idag heter mail och SMS) och avlyssna telefonsamtal.

Neutraliteten finns inte längre. Vi har alltid stått USA och NATO nära. Sosse som borgare. Gärna hjälper vi CIA att kidnappa svenska medborgare. Gärna hjälper vi FBI att kartlägga svenska medborgare. De är så snälla. Det har vi sett på TV.

Makten i Svea Rike ska inte längre granskas och ifrågasättas. Den ska fallas på knä framför. Beundras. Titta på Prinsessbröllopet. Kolla på Det Lydiga Folkets beundran inför farao Re-In-Feldt och Sveriges andra dam Filippa. Fredrik & Filippa är mer folkliga än Fredrik & Filip. Excellensen Bildt är vår store internationelle medlare och idol. Rentav knähund i Vita Huset. Numera med en svart husse. Men Carolus Bildt är lika stor. Som mellanmjölk.

Värdekonservatismen och rasismen har gjort sitt intrång i salongerna. Och riksdagen.

Jaha. Vänsterpropaganda igen. Javisst!

Även om jag låter som Bengt Westerberg när han kramade nallar med kåt blick för inte alls så längesen.........

Inga kommentarer: